Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Втор јавен состанок на АЕК за 2015 година

Почнува на Декември 23, 2015
Hits: 5407

 На 23 Декември 2015 година во просториите на Агенцијата за електронски комуникации ќе се одржи вториот јавен состанок за 2015 година.

download pageПокана за состанокот

download pageАгенда за состанокот

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на