Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

CIRT Работилница 2015

Од Мај 04, 2015 09:30 до Мај 05, 2015 17:00
Hits: 5767

CIRT (Computer Incident Rersponse Team) Работилница 2015

Организатор: European Commission Enhancing Cyber Security Project

Презентер: Радим Остадал, ЦИРТ експерт (тех. дир. на CIRT – Република Чешка)

Учесници: Одговорни лица за сигурноста на информативните системи, MKD‐CIRT конституенти

Јазик на презентација: Англиски

download page Агенда за работилницата


Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на