Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Прв јавен состанок на АЕК за 2016 година

На 08 јуни 2016 година со почеток во 09:30 часот во просториите на Агенцијата за електронски комуникации ќе се одржи првиот јавен состанок за 2016 година.

Дополнителни информации

    Датум од: Среда, 08 Јуни 2016 Почеток во: 09:30 Датум до: Среда, 08 Јуни 2016 Завршува во: 12:30 Локација: Агенција за електронски комуникации, кеј Димитар Влахов 21, 1000 Скопје, Македонија

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на