Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

BU LRIC Битстрим услуги

Дек 29, 2011

Почетен извештај за развој на Bottom-Up LRIC модел за битстрим услуги

in Извештаи
Почитувани Со ова соопштение Ве известуваме дека е објавен документот „Почетен извештај…
Јул 27, 2012

Јавна расправа по Нацрт извештај за резултатите од моделирањето на Bottom-Up LRIC за Битстрим услуги во РМ

in Јавна расправа
Почитувани, Со оваа покана ги повикуваме сите заинтересирани страни да во рок од 30 дена…
Окт 25, 2012

Финален документ за резултатите од моделирање на Bottom-Up LRIC за битстрим услуги во Република Македонија

in Легислатива
Ве информираме дека Агенцијата за електронски комуникации го објавува “Финален документ…

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на