Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

BU LRIC мобилна мрежа

Ное 12, 2013

Финален документ за ажурирање на BU LRIC+ моделот за пресметка на големопродажните цени за завршување на смс порака во мобилни комуникациски мрежи

in Соопштенија
Агенцијата за електронски комуникации објавува Финален документ за ажурирање на BU LRIC+…
Апр 26, 2012

Јавна расправа за Нацрт Извештај за пресметка на цени за завршување на повик во јавни мобилни комуникациски мрежи во РМ базирани на LRIC методологија

in Јавна расправа
Почитувани, Со оваа покана ги повикуваме сите заинтересирани страни да во рок од 30 дена…
Мај 30, 2012

Финален Извештај за пресметка на цени за завршување на повик во јавни мобилни комуникациски мрежи во РМ базирани на LRIC методологија

in Извештаи
Агенцијата објавува „Финален Извештај за пресметка на цени за завршување на повик во…

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на