Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Регулација на малопродажни цени

Ное 14, 2014

Упатство за начинот на контрола на малопродажните цени на оператор со значителна пазарна моќ

in Легислатива
Почитувани, Агенцијата го објавува Финалниот документ на Упатството за начинот на…
Јул 11, 2012

Правилник и Исправка на правилник за начинот и постапката за регулирање на малопродажните цени на оператор со значителна пазарна моќ

in Легислатива
Aгенцијата за електронски комуникации го објавува Правилникот за начинот и постапката за…
Јул 27, 2012

Јавна расправа по Нацрт извештај за пресметување на цени базирани на трошоци за минимален пакет на изнајмени линии базирани на LRIC методологија

in Јавна расправа
Почитувани, Со оваа покана ги повикуваме сите заинтересирани страни да во рок од 30 дена…
Апр 18, 2012

Покана за јавна расправа- Нацрт Извештај за моделот за определување на цени кои се користат за истиснување на конкуренцијата од пазарот за електронски комуникации во РМ

in Јавна расправа
Почитувани,Со оваа покана ги повикуваме сите заинтересирани страни да во рок од 30 дена…
Јул 05, 2012

Објавени коментари и став на АЕК по објавениот документ„Нацрт Извештај за методологија за тестови за цени за истиснување на конкуренција“

in Соопштенија
Aгенцијата за електронски комуникации ги објавува доставените коментари од…
Јул 27, 2012

Јавна расправа по Нацрт извештај за пресметување на цени базирани на трошоци за минимален пакет на изнајмени линии базирани на LRIC методологија

in Јавна расправа
Почитувани, Со оваа покана ги повикуваме сите заинтересирани страни да во рок од 30 дена…
Апр 18, 2012

Покана за јавна расправа- Нацрт Извештај за моделот за определување на цени кои се користат за истиснување на конкуренцијата од пазарот за електронски комуникации во РМ

in Јавна расправа
Почитувани,Со оваа покана ги повикуваме сите заинтересирани страни да во рок од 30 дена…

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на