Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Соопштение
Logo
Испечатете ја страната

Соопштение

Почитувани,

По сила на Законот за изменување и дополнување на Законот за електронски комуникации објавен во Службен весник број 153/2019 од 26.07.2019 година, односно врз основа на член 1 од истиот, Ве информираме дека јавната расправа по делот од финансискиот годишен план кој се однесува на конто „430-пренесени средства на други субјекти“, СЕ ПРЕКИНУВА, и во тој дел измената на годишната програма и финансискиот годишен план се смета дека СЕ УСВОЕНИ.
FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.