Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Квалитет на услуга (QoS)

Последен пат изменето наПонеделник, 24 Јуни 2019 15:27
Повеќе во оваа категорија: « Портали на АЕК Претплатнички договори »

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на