Menu

АГЕНЦИЈА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ

Претплатнички договори

Последен пат изменето наЧетврток, 16 Април 2015 12:34
Повеќе во оваа категорија: « Квалитет на услуга (QoS) Мрежи и услуги »

Агенција за електронски комуникации

Кеј Димитар Влахов број 21
1000 Скопје

E-mail: contact@aec.mk
Тел.: + 389 2 3289 200 + 389 2 3289 203
Факс: + 389 2 3224 611

Најдете не на