Notice: Undefined variable: GK_TEMPLATE_MODULE_STYLES in C:\inetpub\wwwroot\aek2017\templates\aek_j3\component.php on line 22 Отповикување на одобрение
Logo
Испечатете ја страната

Отповикување на одобрение

Одобрението за користење на радиофреквенции може да биде отповикано по службена должност од страна на Агенцијата или пак на барање на носителот на одобрението.
За отповикување на одобрение за користење на радиофреквенции се доставувава писмено општо барање за отповикување во кое е наведен бројот на одобрението кое се отповикува. 
Агенцијата може да отповика одобрение за користење на радиофреквенција на предлог на носителот на одобрението само доколку ги има исполнето сите обврски согласно со Законот за електронски комуникации и условите на одобрението (платен годишен надоместок за користење на радиофреквенции и др.).

FaLang translation system by Faboba
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.